bedrijfsrestaurants & meerLekkurr®...eten & meer  is een jong en dynamisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het “maatwerk” cateren en onze dienstverlening in deze gaat ver.

Sinds enige tijd komt er in Nederland steeds meer aandacht voor snel maar toch ook lekker, vers, gezond en verantwoord eten, met als gevolg de positieve effecten daarvan op onze productiviteit maar ook ons welzijn.

Lekkurr®...eten & meer biedt iedereen de mogelijkheid om hiervan ook te mogen genieten in welke hoedanigheid dan ook.
Wij werken met een onderscheidend concept dat inspeelt op nieuwe trends die op een eigentijdse wijze worden gepresenteerd.
Dit met als hoofdingrediënten; eerlijk, puur en vers eten.

Wij van Lekkurr®...eten & meer gebruiken onze jarenlange horeca en catering ervaring om samen met u tot een “maatwerk concept” te komen dat passend en typerend  is voor uw locatie, feest of om welke reden dan ook.

Kortom:
Met het “maatwerk concept” van Lekkurr®...eten & meer heeft u de regie in eigen hand.

Naast deze hoofdactiviteit produceren wij ook in eigen beheer verse, ambachtelijke gerechten en producten volgens traditionele recepturen.


Met ons concept Lekkurr®...vers & meer willen we dan ook zowel de zakelijke markt alsook de particuliere markt ervan bewust maken dat een snelle hap ook lekkurr, snel, vers en gezond kan zijn.

Enkele te noemen referenties:

Sedert december 2012 hebben wij als Lekkurr®...eten & meer het beheer van het bedrijfsrestaurant en de conferencerooms van Schneider Electric Logistic Center in Venray overgenomen van multinational Sodexo. De locatie van Schneider Electric in Venray kent 100 pandbewoners waarvan 60 – 70 % dagelijks gebruik maakt van het bedrijfsrestaurant en/of het automatenpark.
Vanaf juli 2014 hebben wij de realisatie & het beheer van van het nieuw te openen bedrijfsrestaurant met de daarbij behorende conferencerooms van Schneider Electric Logistic Center in Helmond op ons genomen. De locatie van Schneider Electric in Helmond kent 400 pandbewoners verdeeld over 2 ploegen waarvan 60 - 70 % dagelijks gebruik maakt van het bedrijfsrestaurant en/of het automatenpark.
Vanaf 2015 hebben we hier na inschrijving nog een aantal locaties aan toe mogen voegen en wel VVG Venray/Venlo. De locaties van VVG Venray/Venlo worden vanuit onze centrale keuken voorzien van alle mogelijke vormen van catering oftewel complete ontzorging.
En in juni 2016 hebben wij hier het bedrijfsrestaurant met de daarbij behorende conferencerooms van Moduslink Venray BV aan toe mogen voegen. De locatie van Moduslink Venray BV kent 250 pandbewoners waarvan 50 - 60 % dagelijks gebruik maakt van het bedrijfsrestaurant en/of het automatenpark.

Momenteel zijn wij nog in overleg met enkele mogelijk toekomstige locaties.

D & B Beheer BV / Lekkurr®...eten & meer.
Venray, The Netherlands

Lekkurr®...bedrijfsrestaurants & meer.
Smakterweg 100
5804 ML Venray

www.lekkurr.nl
www.lekkurrvers.nl
+31(0)478-855747